Atasun Optik

Atasun Optik



Dünyada 44 ülkede, 6.000’den fazla mağazası ve 25.000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren, bulunduğu pazarların optik perakendesinde lider konumunda olan GrandVısıon şirketinin %100 iştiraki Atasun Optik olarak 2007 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermekteyiz.

Yaptığımız bu uluslararası ortaklığın verdiği güçle, hızlı bir büyüme sürecine girerek 2017 itibari ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Gaziantep, Kocaeli, Eskişehir, Mersin, Kayseri, Diyarbakır, Denizli, Sakarya, Aydın, Konya, Manisa, Düzce, Hatay, Balıkesir, Afyonkarahisar, Bolu, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Trabzon, Yalova, Zonguldak, Isparta, Samsun, Edirne, Çorum, Erzurum, Sivas, Malatya, Nevşehir, Kahramanmaraş, Kütahya ve Kırıkkale’de toplam 40 ilde 183 noktaya ulaştık.

Optik sektöründe en iyi görüş kalitesini, en uygun fiyatlarla herkese ulaştırmak ve en çok tercih edilen perakende firması olmak en büyük hedefimiz. Atasun Optik olarak, ekonomik fiyatlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini garanti ediyoruz.

Her gün yüzbinlerce müşterimize uzmanlığımız ve ekonomik fiyatlarımızla, en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.