Gastronomi Festivali

Gastronomi Festivali

Podium Ailesi olarak katılım sağlayan ve bize eşlik eden herkese teşekkürlerimizi sunuyor, Gastronomi Festivaline ev sahipliği yapmanın mutluluğunu sizinle de paylaşmak istiyoruz.

Podium AVM'de, Kırıkkale'nin yöresel yemeklerini tanıtmak amacıyla Yahşihan Belediyesi ile 17-21 Kasım arasında  Gastronomi Festivali düzenlendi. Final yarışmasında, Guinness Dünya Baklava Rekortmeni Şef Mahmut Dolmacı, Gastronomi Şefler Federasyonu Divan Başkanı Hüseyin Şipal, Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliğinden Serkan Dursun yer aldı. 

Yuvalak yemeği, yarışmacının kendi seçtiği ana yemek ve dut tatlısının yapıldığı finalde, birinci Berfin Hasret Tacar, ikinci Burcu Taşan, üçüncü Ali Öcal oldu.

Birinciye 10 bin lira, ikinciye 5 bin lira, üçüncüye 2 bin lira verilen yarışmada, ödülleri Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz verdi. Türk mutfağının, dünyanın en büyük ve en zengin mutfaklarından biri olduğunu ifade eden Tekbıyıkoğlu, yarışmada emeği geçenleri tebrik etti. 

Gastronomi Festivali Final Turu'nda Podium Ailesine eşlik eden başta Kırıkkale Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu'na, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'na, Yahşihan Belediyesi Başkanı Sayın Osman Türkyılmaz'a ve Podium Alışveriş Merkezi Müdürü Sayın Rıdvan Öğütçü'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yarışmada, tirit yemeğinde bizlere destekte bulunan ve Hisarköy'den gelen elleri lezzetli emekçi ev hanımlarına saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyor, teşekkür ediyoruz.